20 Mayıs 2018 Pazar

2018 Yılı Optik ve Güneş Gözlüğü Modelleri Seçiminde Mutlaka Dikkat Etmeniz Gereken Konular

https://www.sezeroptik.com/Default.aspx


2018 Yılı Optik ve Güneş Gözlüğü Modelleri Seçiminde Mutlaka Dikkat Etmeniz Gereken Konular.

Güneş Gözlüğü ve Optik Gözlükler Her Yıl Yep Yeni Modeller Ekleniyor, Genelde yeni model çıkaran firmalar, Trend'lere bağlı olarak küçük gibi görünsede büyük değişiklikler ile karşımıza çıkıyor. 

 2018 Yılı Güneş Gözlüğü Modelleri Koleksiyonlarında da senenin Trendlerine, Tanınmış renklerine, Tanınmış Tarzlarından farklı dizaynlarla değişiklikler göstermektedir. Örneğin bu senenin en Trend Tarzlarının Başında Retro ve Vintage ve Yuvarlak Tarzları geliyor. Retro Vintage ve Yuvarlak Gözlük ve Güneş Gözlüğü Rüzgarının bütün Moda Ürünlerinde geniş çapta etkinliğini gözlük örnekleri içinde de görünüyor. Her sene yenilenen Modellerle insanların zevkine hitap etmeye devam ediyor. Daha da gerçeği her Sene Modaya yön verenler, Gözlük Modacıları bir araya gelerek yeni sezon Çalışmalarını yaparak, Yaklaşımları ve çizgileri ve gözlükle ilgili konuşmaları insanlardan duyarak kararlar almaları için büyük rol oynuyor. Sadece Güneş Gözlüğü Modelleri için değil Numaralı Gözlük örnekleri içinde Modelleri Koleksiyonlarını da yenileyerek göze hitap edecek en güzel Modelleri çıkarıyorlar, Sizlere bu Güneş Gözlüğü ve Gözlük örnekleri hakkında da bilgiler vermek istedim.

Gözlükler, Güneş Gözlükleri, Numaralı Gözlükler, Kar Gözlükleri, Sporcu Gözlükleri, Numaralı Güneş Gözlükleri, Numaralı Sporcu Gözlükleri, Numaralı Yüzücü Gözlükleri, Gibi Birçok Farklı Tarzda Modeller almaktadır. Benim sizlere bu yazılarımda gözlük örnekleri ve özellikleri hakkında bilgi verirken bunun yanı sıra bu Güneş Gözlükleri ve Gözlük Modellerini nasıl seçmeli, Hangi özelliklerine dikkat etmelisiniz gibi önemli noktalarda da bilgiler vereceğim. Çünkü Güneş Gözlüğü ve Gözlük Modellerini seçmek ciddi bir konudur. Gözlük Modellerini Optik olsun Güneş Gözlüğü olsun Koleksiyonları incelerken de gördüğümüz neredeyse gözlük örnekleri seçmek çok zordur, Bir o kadar da önemlidir. Gözlükler kişinin tarzını, edasını, tabiri Caizse Havasını çok etkiler. Yani doğru seçilmiş bir Gözlük ve Güneş Gözlüğü Modeli sizi olabildiğince havalı ve şık yapabilirken yanlış seçilmiş bir Gözlük ve Güneş Gözlüğü Modeli oldukça garip veya farklı bir tarzda görünmenize yol açabilir. İster Optik Gözlük olsun ister Güneş Gözlüğü olsun Modelleri olsun ister normal alelade Gözlük Örnekleri olsun hangisi olursa olsun bunları seçerken kesinlikle yüz tipinize ve tarzınıza bakarak seçim yapmalısınız.

Güneş Gözlüğü ve Gözlük Örnekleri seçerken ilk dikkat etmeniz gereken yer yüz şeklinizdir, ve Fiziksek Özelliklerinizdir. Bu özelliklerinizden sonrasında da ten Renginizdir, Saç Renginizdir, Sonra Saç şekliniz gelir. Aslında bu saç şekliniz ve başka ayrıntılar sizin tarzınızı gösterir. Bu Tarzda Makul olan Güneş Gözlüğü ve Gözlük Modelleri bulmanız Tarzınızı tamamen değiştirebilir. 2018 Güneş Gözlükleri ve Gözlük Modelleri içinde her Tarza, her yaşa ve her Cinsiyete uygun Güneş Gözlüğü ve Gözlük Modelleri yer alır.

Tavsiye: Güneş Gözlügü Modellerini tercih ederken Cam Kalitesine çok dikkat edin % 100 Uv si mutlaka olsun ayrıca sizin sağlığınızı rahatsız etmeyecekse (uyku vs yapmayacaksa) Polorize Cam almanızı tavsiye ederim. Güneş Gözlüğünüzü Sağlık Bakanlığı Onaylı yerlerden almanızı eğer Mümkünse Optisyenlik Mağazalarından, Sezer Optik ten yada www.sezeroptik.com dan da almanız sizin yararınıza olacaktır.

Sezer Optik

Yaset Sezer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Burlington Br203 02 Güneş Gözlüğü

Burlington Br203 02 Güneş Gözlüğü                              https://www.sezeroptik.com/burlington-br203-02-gunes-gozlugu-u2381 ...